Artikel top billede

Microsoft undskylder snyd i Windows Phone-konkurrence

En Galaxy Nexus-ejer mener at Microsoft har snydt med en smartphone-konkurrence. Nu har han fået en undskyldning.

Microsoft har satset højt med en ny reklamekampagne for sit mobile operativsystem Windows Phone - og det har nu givet bagslag. Ejere af smartphones med andre operativsystemer blev inviteret til at dyste i en hastighedstest med en Windows Phone-enhed. Hvis de vinder, bliver de belønnet med en notebook til 1.000 dollar. Tabere får et tilbud om at udskifte deres telefon med et produkt med Microsoft-operativsystem.

Denne konkurrence kaldes for "Smoked by Windows Phone Challenge" og man kan deltage i 14 Microsoft-butikker rundt omkring i USA.

Men nu bliver Microsoft anklaget for snyd. Sahas Katta, der er chef for et it-firma, mødte op i den lokale Microsoft-butik i Santa Clara med sin Galaxy Nexus, der allerede kører det nye Android 4.0.

Hans opgave i konkurrencen var at finde vejret i to forskellige amerikanske byer på sin smartphone - hurtigere end en Microsoft-medarbejder med Windows Phone. I sin blog skriver Katta, at han klarede opgaven "brøkdele af et sekund" hurtigere end Microsofts medarbejder.

Alligevel fik han ikke nogen præmie - Microsoft-butikken henviste til, at de to byer skal ligge i forskellige stater.

Historien spredte sig hurtigt fra Kattas blog og der gik ikke længe, inden der kom en reaktion fra Microsoft. Her har man nu sendt en officiel undskyldning til Katta og lover samtidig, at han både får en computer og en telefon med Windows Phone - som altså er langsommere end hans egen Android-enhed.

Dermed er historien dog ikke slut. Katta har allerede annonceret, at han ikke vil beholde computeren og telefonen. De skal sælges på eBay - og pengene skal doneres til et velgørende formål.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere