Dell skifter dansk direktør efter et halvt år

Carsten Hasselbalch blev kun seks måneder på posten som direktør for verdens største pc-producent, Dell, i Danmark. Så lokkede et job ham til det større svenske marked, og fransk-canadieren Guy Auger tager over.

Dell har igen fået ny direktør i Danmark. Carsten Hasselbalch som overtog, da Ole Konnerup blev fyret i januar, har forladt stolen for at blive direktør for det svenske Dell-selskab.

I stedet tager fransk-canadieren Guy Auger plads i den danske direktørstol. Han kommer fra posten som ansvarlig for at udvikle salget i en række europæiske lande, herunder Danmark.

Carsten Hasselbalch finder det ikke selv optimalt at forlade direktørstolen efter et halvt år. Han mener, at minimum et år på posten havde været bedre, men tilbuddet fra Sverige lokkede. Dells forretning i Sverige er nemlig to en halv gang så stor som i Danmark.

- Og så kan jeg godt lide Stockholm, konstaterer Carsten Hasselbalch, som arbejdede i den svenske hovedstad fra 1992 til 1995.

Dells nye direktør i Sverige har en lang karriere i pc-firmaet bag sig. Han stod i spidsen for Dells nordiske call center, som blev splittet op og lagt ud til de enkelte lande i den organisationsændring, der kostede Ole Konnerup jobbet.

Carsten Hasselbalch er ikke nervøs for den danske organisation, selv om han forlader den så hurtigt. Han påpeger, at lederne under den administrerende direktør borger for kontinuitet.

Carsten Hasselbalch betegner sig selv om salgs- og marketingmand med stort S og stort M. De egenskaber får han brug for i Sverige, et af de markedet, hvor pc-salget er gået tilbage.

Guy Auger har været i Dell i seks år og trods sin afstamning boet i Europa i 13 år.

- Mit mål er at fortsætte den høje vækst i den danske forretning, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere