Artikel top billede

Tidligere Atea-direktør går til Eltel

Tidligere Atea-direktør Henrik Hviid skal lede et nyt Unified Communications-koncept hos Eltel målrettet smb-markedet. Det skal sælges gennem Aastras forhandlernet.

Mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte er målet for et nyt forretningsområde som Eltel har udviklet med ip-producenten Aastra Telecom. Det nye koncept går ud på at sælge Unified Communications som en service lidt efter cloud-filosofien.

Det nye forretningsområde, som den tidligere Atea-profil Henrik Hviid skal stå spidsen, er skræddersyet til at ikke kun at blive solgt direkte af Eltel, men også via Aastra Telecoms forhandlernet.

Henrik Hviid, der indtil januar sad som divisionsdirektør for Communications hos Atea, får betegnelsen UC Expansion Director hos Eltel.

»Det er med fuldt overlæg, at vi har givet Henrik Hviid den unikke stillingsbetegnelse: »UC Expansion Director«, der ifølge Google ikke findes andre steder, for det er både nyt og krævende at skulle dyrke Eltels nye UC-forretningsområde op fra bunden. Henrik Hviid er imidlertid i besiddelse af både de faglige forudsætninger og den personlige drivkraft, der skal til for at få vores ambitiøse plan ført ud i livet,« udtaler Eltels direktør Per Ingemann.

Salget af Eltels nye UC-as-a-service-koncept kommer til at ske vi AastraTelecoms nye Aastra Advanced Service Reseller-program.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere