Artikel top billede

Konkurs truer Service Provider-efterfølger

Forsøget på at føre den krakkede servicevirksomhed Service Provider, der blev skabt i kølvandet på Compare Support, videre i et selskab ved navn Completcare er ikke lykkedes, og Service Providers kurator forlanger penge tilbagebetalt.

I efteråret beskrev CRN det bemærkelsesværdige forløb omkring konkursen i servicevirksomheden Service Provider.

Krakket fulgte efter en periode, hvor medarbejderne ikke fik udbetalt penge og direktør Lars Persson sank i jorden. Samtidig tydede flere tegn på, at virksomheden blev forsøgt videreført i en virksomhed ved navn Completcare.

Nu afslører Completcares første regnskab, at også Service Providers kurator har fået øje på båndene mellem de to virksomheder, og at det kan koste Completcare dyrt.

»Selskabet er blevet pålagt at tilbagebetale modtaget beløb fra Service Provider ApS u/konkurs, hvorfor selskabet ikke længere har midler i selskabet til betaling af nogle omkostninger. Ejerne har ikke mulighed for at bidrage med yderligere kapital til selskabet,« står der i Completcares regnskab for 2010.

I det hele taget lader den nye servicevirksomhed ikke til at være kommet flyvende fra start.

»Selskabet er ikke lykkedes med indgåelse af kontrakter omkring reparation og-/eller salg af computere og tilbehør, hvorfor selskabets lejemål er opsagt. Det er frem til i dag ikke lykkedes selskabet at få etableret andre aktiviteter i selskabet, hvorfor fremtiden er meget uvis og usikker.« står der i regnskabet.

Hele egenkapitalen er tabt, huslejen er ikke betalt, og der er end ikke råd til at indgive en konkursbegæring, står der endvidere.

»Der er efter regnskabsåret afslutning rejst ikke ubetydelige krav mod selskabet for manglende huslejebetaling og der er mindre kreditorer, der ligeledes ikke har modtaget betaling for deres ydelser.«

Service Provider-sagen trækker tråde tilbage til den meget omtalte sag om konkursen i servicevirksomheden Compare Support, hvor Kim Mikkelsen sad som direktør.

Service Providers direktør Lars Persson var nemlig tidligere ansat i Compare Support og blev efterfølgende anklaget og dømt for at have stjålet kundekartoteket fra sin tidligere arbejdsplads. Et kundekartotek han netop brugte til at starte Service Provider op med.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere