Artikel top billede

Citrix laver eliteprogram til udvalgte partnere

Udfordringer med at sælge løsninger til kunderne har fået Citrix til at indføre et partnerprogram, hvor udvalgte sælgere oplæres i strategisk salg. Det skal sikre fortsat fremgang for producenten, der i Danmark har fremlagt resultat før skat på 3,1 millioner kroner.

Det går fortsat fremad for Citrix, der netop har fremlagt virksomhedens danske regnskab for 2010. Det viser et overskud før skat på 3,1 millioner kroner mod 2,4 millioner året før. Nettoomsætningen lyder på 27,3 millioner kroner.

Ifølge virksomhedens nordiske chef Erik Pedersen er det dog mere retvisende at fæstne sig ved de internationale tal for årets første kvartal, hvor omsætningen lander på 491 millioner dollars. Det er en vækst på 18 procent i forhold til samme kvartal året før.

Med et fortsat fokus på cloudløsninger og desktopvirtualisering er der samtidig store forventninger til 2011, og i Danmark har virksomheden taget endnu et værktøj i brug for at optimere salget.

»Det kan være en udfordring at sælge løsninger til kunderne, og derfor har vi det sidste halve års tid kørt et eliteprogram, hvor vi plukker salgspersoner ud fra vores nøglepartnere,« fortæller Erik Pedersen.

Cirka 25 salgspersoner fra omkring ti partnere har indtil videre været med i programmet, der ifølge den nordiske direktør bliver udviklet løbende.

»For en traditionel partner, der har været vant til at sælge udstyr, er der behov for en lidt mere forretningsorienteret tilgang, hvor man går ind og snakker nytteværdi samt cost-modeller med kunderne. Generelt er der brug for en mere strategisk tilgang til salget,« fortæller han.

Der er blandt andet behov for at være bedre til at forklare kunderne om de forskellige muligheder inden for desktopvirtualisering.

»Mange virksomheder går galt i byen, når de tror at VDI (Virtual Desktop Infrastructure red.) er det samme som desktopvirtualisering, for det er jo blot en måde at virtualisere på,« fortæller Erik Pedersen.

Citrix har i Danmark omkring 50 partnere og benytter sig af to distributører.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere