Tempest solgt - køber ukendt

Sikkerheds-distributøren Tempest er sammen med de andre søsterselskaber i den nordiske sikkerhedsdistributions-koncern Nocom Security solgt til en foreløbig ukendt køber.

Den svenske Nocom-koncern har solgt datterselskabet Nocom Security - heriblandt danske Tempest. Indtil videre ønsker Nocom at holde korte tæt til kroppen, hvad angår købesummen og køberen.

»Jeg er helt vildt glad for den nye konstellation. Det kommer til at styrke Tempest,« fortæller Jan Braginski, der er direktør for Tempest i Danmark.

Også hos moderselskabet Nocom er der tilfredshed med aftalen.

»Det er en win-win-situation for både os og Tempest. I Moderselskabet Nocom fokuserer vi nu mere på vores egenudviklede produkter. Nocom Securitys fokus ligger derimod på value added distribution. Nu får Tempest en ny ejer, hvor fokus ligger på distribution. Derfor er aftalen god for begge parter,« siger Nocoms koncernchef Stefan Ström.

Selv om Stefan Ström og Nocom endnu ikke vil oplyse hvilken pris selskabet har fået for Tempest og Nocom Security, så fortæller han dog, at købet styrker Nocoms likviditet med 30 millioner svenske kroner (ca. 25 millioner danske).

»De 30 millioner er ikke prisen. Det handler om måden aftalen er skruet sammen,« fortæller Stefan Strøm.

Han oplyser, at aftalen med køber er, at købers navn ikke offentliggøres før en gang i næste uge. Aftalen er dog skrevet under og handlen bliver lukket 28. september.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere