Kort nyt: Staten vil udvide Navision-system, Kongelige Teater opgiver it-udbud

Økonomistyrelsen udbyder fælle statsligt indkøbs- og faktura system. Det Kongelige Teater annullerer udbud af billetsystem.

Navision Stat: Økonomistyrelsen har udbudt et fælles indkøbs- og fakturasystem, som skal erstatte de nuværende systemer som anvendes i staten. Alle statsinstitutioner med Navision Stat skal benytte systemet til behandling af elektroniske fakturaer og til e-handel. Økonomi- styrelsen forventer at underskrive en aftale allerede omkring 1. juli 2008. Implementeringen vil hænge tæt sammen med en opgraderingen til Navision Stat 5.0.

udbud: Et it-udbud af et nyt billetsystem til de københavnske teatre er blevet annulleret, da ingen af de modtagne tilbud er blevet fundet egnet. Det skriver EU's udbudsportal TED, der også oplyser, at teatrene muligvis vil udbyde opgaven igen. Udbuddet blev offentliggjort i januar måned og skulle kommunikere med flere forskellige ERP-systemer og håndtere 900.000 årlige billetter til teatrene i København med Det Kongelige Teater og Operaen i spidsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere