Artikel top billede

Celenia lukker

Det nordjyske ERP-hus Celenia Software er gået konkurs.

Efter et års hård overlevelseskamp har bestyrelsen for det nordjyske softwarehus Celenia Software smidt håndklædet i ringen og har bedt skifteretten i Aalborg om en konkurs.

»Vi har måttet konstatere, at vi ikke har kunnet få rentabilitet i virksomheden. Derfor har vi indgivet egenbegæring om en konkurs,« siger en fåmælt Per Søndergaard Pedersen, som frem til konkursen var formand for Celenia Softwares bestyrelse.

Han ønsker i øvrigt ikke at give yderligere oplysninger om baggrunden for konkursen.

I de to seneste regnskaber har Celenia Software indkassseret store underskud på henholdsvis 4,1 millioner kroner i 2007/08 og 12,2 millioner kroner i 2008/09

»Jeg kan kun beklage, at vi er havnet i denne situation. Både medarbejdere, ledelse og samarbejdspartnere har virkelig kæmpet for at få tingene til at hænge sammen,« siger Per Søndergaard Pedersen.

I januar i år udskilte Celenia Software sin oprindelige kerneforretning af betalingsløsninger til Microsoft Dynamics i selskabet Continia Software. De aktiviteter fortsætter uanfægtet af konkursen i Celenia, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere