Vitalis ny direktør for Tech Data i Norden

Med øjeblikkelig virkning er Hans Vitalis udnævnt til administrerende direktør for Tech Data i Norden. Han afløser svenskeren Lorenzo Garcia, der bliver hos Tech Data indtil midten af juni.

Hans Vitalis får i sin nye stilling det overordnede ansvar for Tech Data i Sverige, Finland og Danmark.

»Det er en meget spændende udfordring, at overtage ansvaret her midt i hele regionaliseringsprocesssen. Vi har netop flyttet det svenske lager til vores ny nordiske centrallager syd for Stockholm her i weekenden, og leveret de første varer fra lageret i går. Næste skridt er når det finske lager bliver flyttet i juni måned. Det er en meget spændende proces,« siger Hans Vitalis.

Som konsekvens af, at Hans Vitalis overtager det større nordiske ansvar, skal der findes en ny direktør til Danmark.

»Vi har allerede sat rekrutteringsprocessen i gang,« fortæller Vitalis, der ikke løfter sløret for, om der er kørt kandidater i stilling.

Hans Vitalis kommer til at varetage sit nye nordiske job fra Danmark.

»Men det bliver nok med en del rejseaktivitet - især til Sverige, hvor vores regionaliseringshovedkvarter ligger,« konstaterer Vitalis og fortsætter:

»Jeg har ikke tænkt mig at slippe Danmark. Jeg vil fortsætte med at holde et øje på den danske forretning, selv om jeg nu har fået et større nordiske ansvar.«




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere