Rosenmeier går nordisk

Rosenmeier-koncernen etablerer selskab i Norge - og tager første skridt mod resten af Norden.

Af det seneste regnskab for Rosenmeier Electronics fremgår det, at Aalborg-distributøren satser på et større salg til Norge og Sverige.

»Vi har ansat en enkelt nordmand som sælger DVB-produkter i Norge. Derfor har vi lavet et datterselskab, så vi kan have dag-tildag-levering på det norske marked. Samtidig har vi udvidet vores kreditforsikring til at gælde i hele Norden. Men vi er ikke begyndt for alvor at sælge til Norge og Sverige endnu,« siger Jørn Rosenmeier, der er direktør for Rosenmeier Electronics.

Han fortæller at også logistikaftalerne er ved at falde på plads, så der kan leveres i hele Norden. I starten er det dog kun enkelte produkter, der bliver forsøgt solgt i Norge og Sverige.

»Vi er klar til at sælge i hele Norden. Selvfølgelig er det et problem, at ikke alle de producenter, hvis agenturer vi har, mener at vi må sælge i hele Norden,« griner Jørn Rosenmeier.

Indtil videre er salget til de andre nordiske lande kun på et forholdsvist lavt blus, mens Rosenmeier-koncernen indhøster erfaringer.

»Vi skal være helt sikker på at det fungerer, før vi går rigtigt i gang med at sælge,« konstaterer Rosenmeier.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere