Nordisk salgsdirektør forlader Actebis

Michael Rønnow Berg har forladt sit job som nordisk salgsdirektør hos Actebis. Årsagen er uenighed mellem ham og direktør Torben Qvist.

Hverken nordisk direktør Torben Qvist eller afgående nordisk salgsdirektør Michael Rønnow Berg lægger skjul på, at det er uenighed om, hvordan Actebis skal drives fremover, der har fået Michael Rønnow Berg til at sige sin stilling op.

»Der er ikke megen dramatik i det. Jeg har haft mere end fem supergode år i et fantastisk firma,« siger Michael Rønnow Berg til CRN.

Topchefen for Actebis i Norden, Torben Qvist, fortæller samme historie som Michael Rønnow Berg.

»Vi var ueninge, og det tog Michael Rønnow Berg konsekvensen af,« siger Torben Qvist.

Samtidig fortæller Torben Qvist, at der ikke er umiddelbare planer om at genbesætte Michael Rønnow Bergs stilling.

Michael Rønnow Berg fortæller til CRN, at han ikke umiddelbart har et andet job i kikkerten. Men han regner med at han nok dukker op i itbranchen igen.

»Nu har jeg jo været i branchen siden 1988. Så lur mig, om ikke mit næste job også kommer til at lugte af it,« siger Michael Rønnow Berg.

Han fortæller åbent, at han går efter et topjob.

»Nu har jeg været med længe. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg gerne vil være den, der tager alle belsutningerne og tager alle tævene,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere