Qvist: Vi fordobler i Sverige i år

Actebis solgte for et trecifret millionbeløb i Sverige i 2006. i 2007 skal det fordobles, siger nordisk direktør Torben Qvist.

Actebis vil nu sætte salgsindsatsen på det svenske marked et gear op. Medarbejderstaben skal forøges, og omsætningen bankes i vejret.

»Vi fik en trecifret millionomsætning i 2006. Det er bestemt realistisk at vi fordobler omsætningen i år,« siger Torben Qvist.

Torben Qvist vil ikke gå nærmere ind på hvor stor den trecifrede omsætning rent faktisk er. Han siger at den ikke kun lige sniger sig op over de 100 millioner, men medgiver samtidig, at den ligger under den halve milliard.

Selv om Actebis ikke har helt den samme mængde bilag i Sverige, som selskabet har i Danmark, så mener Torben Qvist, at der er plads til en tredobling af omsætningen indenfor den eksisterende portefølje.

»Vi har en tilpasset portefølje i Sverige. Men jeg synes vi har gode navne i Sverige. Især indefor områder som storage og consumer electronics. Nogle af de store it-leverandører banker også på nu,« siger Torben Qvist.

Han fortæller at han især synes, at det nye Toshiba-bilag er spændende. Derfor er det også nu der skal sættes fart på i Sverige. Derfor skal der også ansættes ti nye sælgere til det svenske marked over det næste år.

»Nu har vi hygget os det seneste års tid, og bygget vores salgsorganisation op. Vi har set god udvikling i salget. Så nu er platformen ligesom skabt til at vi kan sætte mere fat på,« siger Torben Qvist.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere