CBC havde et fremragende 2006

Med en omsætning på 850 millioner kroner hentede den frivillige CBC-kæde en vækst på 15 procent i 2006. Direktør Peder Hvejsel ser kun positive takter for 2007.

Fladskærmstv-salget har gjort CBC-kædens direktør Peder Hvejsels egen forudanelser til skamme. Han havde nemlig frygtet at omsætningen i kædens butikker ville stagnere. Men kæden har oplevet en vækst både på erhvervsmakedet og i butikssalget.

»Jeg havde en forventning om at detailhandlen ville falde. Men det er tværtimod vokset lidt. Jeg tror det hænger sammen med at forbrugermarkedet driver udviklingen. Samtidig sælger vi i dag fladskærmstv. Det er et marked vi ikke havde for to år siden. Man kan sige at vi har slået igen efter at radio/tv-butikkerne tog en del af computersalget. Nu tager vi en del af tv-salget,« siger Peder Hvejsel.

I 2006 opnåede CBC-kædens medlemmer en omsætning på 850 millioner kroner på it-produkter og it-ydelser. Det er en 15 procents stigning fra 2005, hvor omsætningen var på 740 millioner kroner.

»Det er det vi på jysk kalder en pæn stigning,« siger Hvejsel.

Han forventer at 2007 bliver et lige så godt år - måske endnu bedre.

»Vi har indgået en aftale med Lenovo, som har været meget positiv for os. Den vil vi først se den fulde effekt af i år. Samtidig fik vi først rigtig gang i vores nye Digital Home Living-koncept her fra 1. marts. Derfor kan vi heller ikke vurdere effekten af det endnu.«

Ellers regner Peder Hvejsel ikke med at der sker det helt nye hos CBC i 2007.

»Det kan da godt være at vi skal lave nye koncepter. Man skal aldrig gå i stå. Men vi skal heller ikke skynde os for meget,« afslutter Peder Hvejsel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere