Dansker skal sælge Mamuts hostingservices

Mamut vil kombinere hosting med ERP. Det skal den nyansatte dansker Jens Fjeldal sætte kog under.

ERP-selskabet Mamut har ansat danskeren Jens Fjeldal, som Business Development Manager. Han skal styrke ERP-leverandøren Mamuts software+ Service-strategi.

»Kernen, i det Mamut laver i dag, er kombinationen af den traditionelle standalone applikation med online services. Styrken i Software plus Service tankegangen ligger i, at man kan have forskellige behov alt efter om man eksemplevis sidder bag en pc eller står med en mobil enhed. Og de behov kan vi understøtte ved at kombinere teknologiern,« siger Jens Fjeldal.

Mamut kan tilbyde den synergi, fordi selskabet udover sine ERP-programmer, herunder teknologien fra det danske opkøb Stellar Software, også ejer hostingvirksomheden Active24.

»Jeg kommer ind i den del, der hedder online. Hvor jeg skal sørge for at synergierne skal udnyttes forretningsmæssigt og lave de rigtige tilbud tilforhandlerne og kunderne i SMB-markedet,« siger Jens Fjeldal.

Jenhs Fjeldal kommer til at have kontor i Danmark. Umiddelbart kommer det meste af hans arbejde dog til at foregå uden for kontoret.

»I den tid jeg allerede har været her, har jeg været mere i Oslo end på kontoret i Danmark. Og fremover tror jeg også at der bliver så mange rejsedage, ruindt om på de markeder, hvor Mamut har en tilstedeværelse, at placeringen i Danmark bliver underordnet,men at jeg som dansker naturligvis vil have et særligt øje for det danske marked.« siger Jens Fjeldal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere