Europæisk storordre til Kapow

Op mod fem millioner brugere af Lycos' portaler, der i Danmark tæller Jubii, vil fremover gøre brug af software fra danske Kapow.

Det danske softwarehus Kapow skal levere software til en af verdens største internetportaler, Lycos Europe.

I Danmark står Lycos bag Jubii, og Kapow oplyser, at ordren er selskabets tredje største til dato.

- Der er tale om en millionordre, der betyder, at op mod fem millioner europæiske brugere vil stifte bekendtskab med vores produkt, siger administrerende direktør Stefan Andreasen.

Sidste år nåede hans selskab en omsætning på 13 millioner kroner, og selv om aftalen med Lycos er encifret i millionstørrelsen, udgør den en vigtig portion af omsætningen i indeværende regnskabsår.

Kapow har solgt licenser til et stykke software, som kan hapse data, der normalt ligger gemt bag brugerens forskellige log-ins.

På den måde kan brugerne på Lycos' portaler få en meget personaliseret side, hvor deres mange forskellige oplysninger kan serveres, uden at de skal indtaste brugernavne og kodeord flere stedet.

Jubii har netop lanceret en personlig side, hvor brugerne kan klippe indhold ud fra andre websteder og få vist det på en personlig side.

Ifølge Stefan Andreasen gør Kapows system det også muligt for brugerne at viderebearbejde de data, som bliver klippet ind på den personlige side.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere