Storordre til dansk e-læring

Canon udvider kontrakten med den danske udvikler af e-læringsystemer Danish Probe. Op mod 3 millioner af Canons kunder samt et hav af forhandlere og ansatte i EMEA-regionen skal fremover lære om Canons produkter via Danish Probes software.

Den danske leverandør af software til afvikling af e-læring, Danish Probe, har skrevet under på selskabets hidtil største ordre.

Der er tale om en stor udvidelse af en eksisterende ordre hos Canons EMEA-kontor, der dækker Europa, Mellemøsten og Asien.

Afdeling har tidligere købt Danish Probes hovedprodukt ABC-Academy og anvender programmet til at undervise internt i Canon-organisationen.

- Nu har Canon set os an og besluttet at udrulle e-læring i bredere forstand. Vi har indgået en aftale således at Canon har mulighed for at lancere e-læring for op imod 3 millioner slutkunder i indeværende år, siger Jesper Lohse, der er administrerende direktør og medejer af Danish Probe.

Omsætningen stiger støt
Canon vil bruge e-læringen til alle former for uddannelse. Lige fra salgstræning af interne sælgere til motivation af forhandlerskaren. Og som noget helt nyt retter Canon nu også blikket mod deres slutkunder.

- Vi har været ret tidligt ude med vores produkt, men vi oplever efterhånden, at markedet er ved at være modent. Flere af vores kunder har valgt at udrulle deres e-læring bredere i år, og det kan vi mærke på omsætningen, siger Jesper Lohse.

Hans virksomhed har i øjeblikket 20 ansatte. Heraf er fire beskæftiget med Canon-ordren på fuld tid. Danish Probe leverer ikke selve indholdet i portalen, men programmerer skabelonen, så den kan tilpasse til mere end 80 lande.

Omsætningen i 2001 landede på beskedne 3,8 millioner kroner, men Jesper Lohse oplyser, at de nuværende ordrer betyder, at omsætningen i 2003 lander på cirka 40 millioner kroner.

- Vores vækst er stabil uden at være voldsom. Vi har flere meget store kunder blandt andet Kuwait Petroleum, Canon EMEA og Microsoft Business Solutions, så vi lægger ikke alle vores æg i samme kurv, oplyser Lohse.

Afgørende møde hos Bush
Kontakten til Canon EMEA blev stiftet, da Jesper Lohse var på besøg hos den nuværende amerikanske præsident George Bush.

- Jeg var indbudt af EU til et arrangement i G8-regi, hos George Bush, der var guvernør i Texas på det tidspunkt. Der sad jeg under et morgenmads-møde ved siden af den ansvarlige for Canon EMEA og fik lejlighed til at fortælle om vores forretning, siger Lohse.

Salget af Danish Probes program til e-læring har hidtil foregået direkte fra Danish Probe til slutkunderne, men et nyt samarbejde med TDC skal sætte skub i salget til mindre og mellemstore virksomheder.

- TDC vil tilbyde vores produkter, når de i forvejen sælger hosting og sikkerhedspakker, og vi tror, samarbejdet kan betyde en udbredelse af vores produkter til de virksomheder, vi ikke selv har ressourcer til at ramme, siger Jesper Lohse.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere