Twins satser på synergi

Det er to forskellige verdener, der mødes i Twin Consultings køb af Webbureauet Grapenet. Finn Geisler fra Twins Consulting tror på synergi.

Med en arv tilbage fra Tandem og nuværende HPs non-stop-miljøer, der især er populær i bankverdenen, kommer Twins Consulting fra den tunge del af af branchen. I dag ligger fokus dog på at være et .net-hus, og derfor giver det god mening at købe webbureauet Grapenet, mener salgsdirektør Finn Geisler.

»Det er backbone vi er stærke i. Med købet af Grapenet, er vi i stand til at præsentere det fulde billede,« siger Geisler.

Selv om udgangspunkterne for Twins Consulting og Grapenet er meget forskellige, så tror Finn Geisler ikke, at det kommer til at give problemer rent kulturmæssigt.

»Det er jeg ikke så bange for. Der har allerede været nogen kontaktmellem medarbejderne, og det ser ud til at gå fint. Så det ser fornuftig ud. Vi har også tidligere haft gode erfaringer med opkøb,« siger han.

Twins Consulting har nemlig en strategi, der går ud på at vækste både ved opkøb og ved organisk vækst.

»Vores to første opkøb er gået godt, og går det også godt med Grapenet, så tror jeg ikke vi er færdige med at købe op,« siger Finn Geisler.




IT-JOB

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Engageret platformsejer med flair for it-drift

Norli Liv og Pension

Brænder du for IT-udvikling…?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere