Fournais vil holde en pause

Lige nu arbejder Jens Fournais på at sælge de tilbageværende produkter hos Bluecom samtidig med, at han hjælper sine medarbejdere med at finde nyt job. Derefter vil Bluecom-ejeren holde en pause.

For Jens Fournais er lukningen af Bluecom simpelthen et spørgsmål om, at der kommer et tidspunkt, hvor man skal sige stop. Og for Jens Fournais et det tidspunkt kommet nu - efter 15 år branchen.

»Beslutningen har været undervejs et stykke tid. Og nu hvor den er taget, er jeg sgu lettet på en række punkter,« fortæller Jens Fournais til CRN.

Han fortæller, at han er glad for, at han er så privilegeret, at Bluecom tidligere har haft så god indtjening, at han har muligheden for at lægge Blucoms aktiviteter ned på en ordentlig måde.

»Efter jeg fortalte medarbejderne om beslutningerne, er jeg gået ud og skaffet job til en række medarbejdere. Jeg føler også, at det er mit personlige ansvar at lukke på en ordentlig måde,« siger Fournais.

Han oplyser, at han er meget afklaret omkring lukningen af Bluecoms aktiviteter.

»Jeg er ikke kørt træt, men jeg synes ikke, at branchen er så sjov, som den plejer at være. Det er ikke særligt attraktivt at tage på arbejde og lave noget, som ikke er vildt skægt. Så skal man holde op. Det skylder man sig selv. Men det her betyder ikke, at jeg stopper for evigt. Jeg vil ikke afvise at vende tilbage til forretningslivet, men det skal blot være mere lukrative områder end it,« siger Jens Fournais.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere