2WaysIT leverer rekordindtjening

Konsulenten og forhandleren 2waysIT skovler penge ind og præsterer sit hidtil bedste resultat.

På blot et år er det lykkedes Skovlunde-forhandleren 2waysit at fordoble både resultat og medarbejderstaben.

I seneste regnskabsår er resultatet vokset til 271.000 kroner fra 123.000 i regnskabsåret 2006. I samme periode er antallet af medarbejdere vokset fra syv til 14. Stifteren og medejer Robert Buch forklarer, at han leder firmaet efter en fynsk mentalitet.

»Jeg er fynbo med et stort F og passer godt på pengene. Vi har formået at holde fast i vores strategi, som går på, at vi selv skal finansiere vores vækst. Vi vil ikke pynte os med lånte fjer,« siger Robert Buch.

Som et eksempel nævner han, at selskabet altid har sat en ære i at eje sine egne møbler og øvrige inventar. Og årets resultat, som er virksomhedens hidtil bedste, skal ifølge Robert Buch ligeledes investeres i selskabets vækst.

»Mine forventninger til fremtiden er rigtig positive. Vi har lavet et ambitiøst budget, som vi har fulgt til punkt og prikke. For os handler det ikke kun om at levere ydelser til lavpris. Vi går i lige så høj grad op i at levere en ensartet service, fleksibilitet og kompetence, uanset opgavens art. En kunde, der bestiller en ramklods, skal have samme service, som den der bestiller den største server,« siger Robert Buch.

På sigt ser han ligeledes optimistisk på fremtiden. Her forudsiger Robert Buch, at ramme en omsætning i størrelsesordenen 125-130 millioner kroner. Det er især lykkedes selskabet at blive mere uafhængig på kundesiden.

»I dag er det lykkes at opnå en fifty-fifty-fordeling på både det private og offentlige segment,« siger Robert Buch, og henviser til at det offentlige for blot få år siden udgjorde to-tredjedele af ordrerne.

2waysit er især vokset markant på konsulent og teleforretningen, som i dag udgør 25 procent af forretningen mod tidligere 10 procent. Hardwareforretningen betegner Robert Buch i øvrigt som en stødt stigende forretning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere