Aston svarer igen på SAP's priskrig

Med lanceringen af QuickStepz lover Aston, at virksomheder kan implementere Axapta på fire dage. Det nye tiltag skal tage kampen op mod SAP, der netop har bebudet priskrig på markedet for ERP-systemer til de små og mellemstore virksomheder.

Det tog Aston lidt over tre timer at komme med et modtræk til den priskrig på markedet for ERP-systemer, som SAP tidligere på dagen luftede på et pressemøde i Odense.

Med lanceringen af en forud-konfigureret skabelon kan virksomheder fremover spare meget tid på at installere Axapta fra Microsoft Business Solutions, lover Aston.

- Vi synes ikke, at det nytter noget at sænke prisen på licensen, sådan som SAP har bebudet. Vi ser på de samlede omkostninger ved en installation, og der kan det spare virksomhederne for meget, at tidsforbruget bliver så markant mindre, siger Claus Hansen, der er direktør for Aston Business Solutions.

Projektleder Allan Mik Bjørnsfort hos Aston Business Solutions er manden bag den nye skabelon.

I sin tid hos Aston har han installeret 71 Axapta ERP-systemer, og han har regnet ud, at omkring 60 procent af den nødvendige data kan prækonfigureres, så virksomheden slipper for at bruge tid på det.

- Ofte kommer vi ud til kunden og bruger de første en til to dage på at gøre klar. Hardwaren skal konfigureres, samarbejdspartere skal inddrages og meget andet. Hvis kunden nu følger den tjekliste, der er indbygget i QuickStepz, er vi allerede "ready to go" fra første minut, siger han.

QuickStepz, der i første omgang kun understøtter Axapta og endnu ikke Attain, skulle først have været lanceret om en uges tid, men priskrigen fra SAP fik marketingfolkene hos Aston til at handle hurtigt.

- Vi ryster bestemt ikke i bukserne over SAP's priskrig, men vi besluttede at annoncere vores nye tiltag nu, hvor SAP i forvejen er kommet på banen, siger Claus Hansen.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Data Architect

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Senior projektleder til spændende it-projekt

Netcompany A/S

Test Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere