10.000 til IT-messe i Odense

Arrangørerne forventer igen i år omkring 10.000 besøgende på Teknik & Data-messen, der åbnede tirsdag i Odense. Messen tiltrækker mange af de traditionelle industrivirksomheder.

Odense: Allerede tirsdag var der mange gæster på årets Teknik & Data-messe i Odense Congress Center.

Messen, der afholdes for 15. gang, tiltrak sidste år lige knap 10.000 gæster, og arrangørerne forventer et lignende besøgstal i år.

Teknik & Data er kendt som en messe, der tiltrækker mange af de ældre industrivirksomheder, der leder efter IT-udstyr til at effektivisere produktionen.

Messen blev tirsdag morgen åbnet af direktør Carl Erik Skjølstrup, Lego, der understregede værdien af at bruge IT i de danske produktions­virksomheder:

- Der var engang, hvor ny teknologi blev forbundet med tab af arbejdspladser. I dag er der en udbredt forståelse for, at man tværtimod kan skabe og fastholde arbejdspladser med ny teknologi. Eksempelvis kan vi intet sted i verden opnå en højere produktivitet på Lego-klodser end i Billund, fordi vi har den rigtige kombination af computere, robotter og veluddannede mennesker til at anvende teknologien, sagde Carl Erik Skjølstrup.

Teknik & Data afholdes for 15. gang i Odense. Billedet her er fra sidste års messe.
Blandt de over 200 udstillere er der mange velkendte navne fra den danske IT-branche, mens der i specialafsnittene findes mere nicheprægede virksomheder inden for områder som datafangst og anden industri-teknik.

Messen strækker sig over 10.000 kvadratmeter, primært fordelt på to haller: Den ene hal sprudler af liv, lys og høj musik. Det er her, softwarefirmaerne tiltrækker sig opmærksomhed med deres virksomhedssystemer på store stande, som de deler med deres partnere.

I den anden hal hærger stilheden, som kun afbrydes, når en industrirobot skal demonstrere sin millimeterpræcision. Det er her, at industrivirksomhederne finder nye tekniske løsning til produktionen eller lageret.

Udover standene i messehallerne afholdes der en lang række halvdagskonferencer i samarbejde med forskellige organisationer.

Teknik & Data er også åben onsdag og torsdag fra 10-17. Gratis adgang for fagfolk (man skal lade sig registrere ved indgangen).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere