Rosenmeier forlader Viborg

Rosenmeier-koncernen trækker nu hornene til sig og lukker afdelingen i Viborg. Lukningen begrundes blandt andet med den bedrageri-sag, der har plaget koncernen de sidste to år.

To år med stærkt begrænset overskud har været prisen for Rosenmeier-koncernens flirt med det tidligere Unit Data i Viborg. Nu lukker Rosenmeier afdelingen i Viborg.

»Vi har nu fået lejet lokalerne ud til Jamo, og derfor lukker vi afdelingen. Vi har en stor håndfuld dygtige medarbejdere, der følger med til Ålborg. Og det er det,« siger direktør Jørn Rosenmeier.

Rosenmeier etablerede sig i Viborg i år 2000, da selskabet købte Viborg-distributøren Unit Data ud af Betech. Selskabet blev købt sammen med selskabets daværende direktør.

Selvsamme direktør blev i 2004 hovedperson i en underslæbssag, der endte med, at direktøren blev dømt for bedrageri. En sag der i første omgang kostede Rosenmeier Periferi (tidligere Unit Data) et underskud på 5,2 millioner kroner og derefter en stor del besvær med oprydning.

Hele sagen betød, at Rosenmeier-koncernen gennem de sidste par år har saneret hele koncernen og samlet de tre distributionsben i selskabet Rosenmeier Electronics.

Direktør Jørn Rosenmeier lægger ikke skjul på, at selskabet har været igennem en udmattende restrukturering, og at han gerne ville have været Viborg-eventyret foruden.

»Det har søreme været nogle hårde år. Og hvad har jeg lært? Jeg har fået svaret på to store danske gåder: Hvorfor nationens hovedstad ikke længere ligger i Viborg, og hvorfor nationens eneste kongemord fandt sted i nærheden af Viborg,« siger direktøren med et skævt smil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere