Shg.dk på vej ind i Finland

Inden udløbet af denne måned regner onlinebutikken shg.dk med at have etableret sig på det finske marked.

Den århusianske onlinebutik shg.dk forsætter med den nordiske vækststrategi. Inden udgangen af denne måned regner direktør Thomas Falborg med, at shg.dk åbner op på det finske marked.

»Vi regner med at Finland bliver et hårdt marked at trænge ind på. Der findes nogle stærke etablerede spillere på det gamer-segment, som vi også satser på,« fortæller Thomas Falborg.

Når Falborg alligevel regner med at shg.dk har en chance for at slå igennem på det finske marked, så skyldes at shg.dk har analyseret sig frem til, at de finske spillere ikke har så mange varer på hylden som shg.dk

»Vi satser helt klart på, at det skal være vores bedre lagerprofil, der skal løfte os ind på markedet.«

Shg.dk kører i øjeblikket de sidste test med pakkeforsendelser til Finland.

»Vi har vores finske supportmedarbejder på besøg i Finland. Vi har sendt forskellige pakker op til ham. Han sender så forskellige RMA-pakker retur, for at vi kan sikre at vores setup fungerer. Hvis det går smertefrit trykker vi på startknappen,« siger Falborg.

Finland er foreløbigt sidste planlagte stop for shg.dks ekspansion. Der er ingen tvivl om, at ekspansionen skal fortsætte. Men helt præcist hvorhen er ikke afgjort endnu.

»En ting er dog helt sikker. Vi åbner ikke op i Tyskland,« slår Thomas Falborg fast.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere