Rosenmeier køber Proshop Distribution

Som et led i en øget satsning på retailssalg overtager Rosenmeier Electronics onlinebutikken Proshops distributionsforretning. Handlen styrker Rosenmeier på spil-distribution og Proshop kommer ud af en kanalkonflikt.

Salget af Proshop Distribution til Rosenemeier Electronics slår to fluer med et smæk. Onlinebutikken Proshop slipper af med sin spildistributionforretning, der i stigende grad led over, at konkurrenter ikke ville handle med selskabet, fordi Proshop samtidig er en stor onlineforhandler. Rosenmeier Electronics får samtidig boostet selskabets gryende spildistributionsforretning.

»Vi startede en distributionaftale med EA Games i efteråret. Der har vi ikke helt solgt, hvad vi forventede. Poul Thyregods forslag om at sælge Proshop Distribution til os lød derfor som en god ide. Derfor har vi sat det i drift og overtaget en af hans folk. Vi forventer os meget af det. Aftalen ligger også i god tråd med vores øvrige satsning mod retailmarkedet,« siger Jørn Rosenmeier, direktør for Rosenmeier Electronics.

Også Poul Thyregod er meget tilfreds med handlen.

»Vi har arbejdet med spilimport siden 1991. Her har vi distribueret til andre butikker. Men vi har haft et problem i og med, at vi også sælger direkte til endusers. Nu er vi nået til et punkt, hvor kunder ikke ville handle med os, fordi vi har en dobbeltrolle. Og distributionen passer godt ind i Rosenmeiers forretning. Derfor blev vi enige om, at han overtager vores distribution,« fortæller Poul Thyregod, der er direktør for Proshop.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere