It-firmas valgløfte - smukt hår og perfekt sexliv

Ifølge valgplakater og en valgvideo for liste M stiller medarbejderne i it-firmaet Miracle op til folketingsvalget. Firmaets mange valgløfter lyder dog fra starten temmeligt luftige.

Vælgerne kan få bedre hår, perfekt sexliv og smukke solnedgange, hvis blot de stemmer på liste M ved valget den 13. november. Det fremgår af en række valgplakater, som i disse dage er ved at komme op at hænge ved siden af mere ordinære valgplakater fra de kendte partier.

Folketingskandidaterne for liste M viser sig ved nærmere eftersyn alle at være ansatte i it-konsulent-huset Miracle a/s, som ledes af Mogens Nørgaard, kendt som CRN's fredagsklumme-vært.

Ud over valgplakater, som Miracle har fået trykt i næsten 1500 eksemplarer, har firmaet fået optaget en valgvideo. Her gør Nørgaard blandt andet gældende, at styringen af landet skal lægges fundamentalt om, hvis han kommer til magten. Blandt andet skal udskænkningen af øl brygget på mikrobryggerier indgå i den almindelige velfærd.

Miracles valgvideo kan ses på Youtube, hvor en søgning på "valg 07" bringer den op som nummer fire efter videoer fra henholdsvis De Konservative, Ny Alliance og Venstre - og foran valgvideoer fra Enhedslisten, Dansk Folkeparti og det Radikale venstre.

Efter et kig på den over ni minutter lange video vil de fleste nok være overbeviste om, at Miracles valgkampagne er en practical joke.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere