Torsdagens aviser om IT

Intel opgiver nyt byggeri i Ledøje. Carly Fiorina til Danmark. Politikere holder fast i kontrol med telepriser.

Intel opgiver nyt byggeri i Ledøje

Intel vil slet ikke flytte ind i de 22.000 kvadratmeter, som virksomheden er ved at bygge i Ledøje-Smørum. Bygningen er i stedet sat til salg, inden den er færdig, og Intel, som i dag udelukkende bygger på opkøbet af Giga herhjemme, bliver boende i Skovlunde. "Vi må indrette os efter de ændrede vækstvilkår og styre efter lavere budgetter", siger den danske Intel-direktør, Jørgen Bardenfleth. (Børsen)

Carly Fiorina til Danmark

Hewlett-Packards koncernchef, Carly Fiorina, kommer for første gang til Danmark til januar. Hun skal mødes med store HP-kunder, men der bliver også tid til et seminar for 200 danske topledere, ligesom de 650 HP-medarbejdere får lejlighed til at hilse på hende. (Børsen)

Politikere holder fast i kontrol med telepriser

De danske telepolitikere har ikke umiddelbart tænkt sig at afskaffe reguleringen af de priser, som TDC's tager, selv om en enig telebranche har bedt om at få den afskaffet. Men det kan føre til højere priser, og det vil Socialdemokratiets IT-ordfører, Thomas Adelskov, ikke umiddelbart acceptere. (Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere