Udgifter til refokusering giver underskud hos Bluecom

Bluecom Danmark kom ud med et minus på 1,26 millioner kroner før skat i regnskabet for 2003/04. Et skidt og utilfredsstilende regnskab, erkender administrerende direktør Per Søgaard, der dog lover at Bluecom igen er på rette spor og allerede i år vender tilbage til plus.

»Det er omsætningen på et forretningsområde, der har svigtet. Jeg vil ikke gå nærmere i detaljer. Men årsagen til underskuddet skal blandt andet findes i at vi har refokuseret på det forretningsområde,« siger Per Søgaard.

Også på omsætningen er der sket et drastisk fald fra 708 millioner kroner i 2002/03 til 456 millioner kroner i 2003/04. Per Søgaard erkender, at det er et drastisk fald Han vil dog ikke love, at den stiger igen i år.

»Lige her og nu er fokus mere på bundlinien end omsætning,« siger han.

Trods underskuddet er Bluecom stadig en meget sund virksomhed med en egenkapital, der stadig er på godt 30 millioner kroner - selv efter at Bluecom Holding har taget et udbytte på fire millioner kroner ud af Bluecom Danmark.

Over 90 procent af Bluecoms omsætning kommer uden for landets grænser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere