Compare IT lider under Compare Supports konkurs

Firmaet Compare IT i Herlev er presset af konkursen hos Compare Support, fordi kunder forveksler de to firmaer. På trods af navnesammenfald og sammenfald i ejerkredsen er der nemlig tale om to helt forskellige selskaber, bedyrer ejer.

Det gør ondt på Direktør Michael Artvigs firma Compare IT, at søsterselskabet Compare Support, som han står som halvpartsejer af, er erklæret konkurs.

»Det skal understreges, at konkursen i Compare Support A/S ikke på nogen måde påvirker Compare IT Service A/S og dette selskabs drift. Derfor gør det ondt, at mange forveksler de to virksomheder med hinanden,« udtaler Michael Artvig.

Det står dog fast, at Michael Artvig personligt er dybt involveret i Compare Support, som han startede sammen med tidligere direktør Kim Mikkelsen i 1999. Som halvpartsejer har han fornyligt været med til at fyre netop kim Mikkelsen, og aktivt være med til at erklære selskabet konkurs.

Mchael Artvig vil ikke kommentere den sag. Men udtaler:

»Compare IT Service A/S har i en lang periode måtte besvare opkald fra frustrerede kunder, men kan desværre ikke hjælpe Compare Support A/S ud af krisen. Min virksomhed - Compare IT Service A/S er bygget op omkring leverance af professionel service til erhvervskunder. Det har vi altid givet, og modtager aldrig klager over vores arbejde.«




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere