HPs slankekur fortsætter

Selv om HP har været igennem et par giftige sparerunder, så kan organisationen slankes endnu mere, mener topchef Mark Hurd. Hele organisationen skal derfor endnu en gang gåes efter med en tættekam.

15.000 HP-medarbejdere er blevet fyret. Men målet er ikke nået endnu, sagde HPs koncernchef Mark Hurd på et møde med finansanalytikere i New York i går.

»Når vi lukker en afdeling ned betyder det, at vi kan sende yderligere 14 sælgere ud på gaderne,« sagde Mark Hurd til analytikerne ifølge CRN's amerikanske søsterblad.

Mark Hurds mål er at få udbredt HPs overordnede salgsdækning. Til det formål vil han bruge HPs forhandlere bedre.

»Vores partnere kan komme steder, som vi ikke kan adressere hurtigt nok med vores »direkte« salgsstyrke,« sagde Mark Hurd.

Mark Hurd sluttede mødet af med et lille hip til HPs traditionelle tilgang til markedet:

»Vi har gennem lang tid haft en teori i dette firma, der gik på, at hvis vi havde fantastiske teknologiske produkter, så ville kunderne finde dem. Vi arbejder nu med en ny avanceret teori, der siger, at hvis vi rent faktisk forsøger at sælge skidtet, så får vi også en større omsætning.«




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere