Cisco går efter SMB

Både store og små Cisco-forhandlere skal sælge til de mindre og mellemstore virksomheder.

Cisco er en af de producenter, der i disse år forsøger at komme ind på SMB-markedet. Efter købet af netværksproducenten Linksys, hvis brand står stærkt hos de allermindste kunder i SOHO-segmentet, har der været usikkerhed om Ciscos planer for SMB-markedet.

Ciscos chef på det nordiske SMB-marked, Nina Gullerud, er forsigtig med at fortælle, hvad der skal ske, eller hvornår det sker. Hun oplyser i stedet, at der kommer til at ske en ændring af organisationerne om 6-12 måneder.

I mellemtiden skal Ciscos forhandlerstrategi få flere små og mellemstore virksomheder til at købe Cisco. En flerkanalstrategi skal gribe kunderne fra flere sider, siger Nina Gullerud.

De sidste to-tre år har Cisco investeret mange ressourcer i SMB-markedet for at vinde de små kunder. Det har de gjort i erkendelse af, at salget til små kunder er anderledes end til de allerstørste virksomheder.

»I Cisco har vi brugt lang tid på at forstå, at det ikke handler om »vind eller forsvind«, når man sælger til de små kunder, men at der er en stabil efterspørgsel på SMB-markedet,« siger Nina Gullerud.

Som led i den nye strategi har Cisco siden foråret indført en ny SMB-certificering. Med den nye flerkanalstrategi kan kunder med under 250 ansatte købe hos både deres lokale forhandler og hos system-integratorer som Netdesign, IBM og Topnordic.

Læs mere om Ciscos SMB-strategi i den trykte udgave af CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere