Køber forretningområder fra T-Systems: CSC angriber Øresundsregionen med opkøb

Nyt Malmø-kontor hos CSC får 40 ansatte, som CSC overtager ved at købe en række nordiske forretningsområder fra T-Systems.

Med overtagelsen af en række af T-Systems forretningsområder i Norden etablerer CSC sig i Malmø, og sætter fra starten fokus på Øresundsregionen.

»Vi ser et stort potentiale i Øresundsregionen. Med aftalen får CSC etableret en afdeling i Malmø, hvilket sammen med vores kontorer i Danmark repræsenterer en vigtig strategisk ressource. Vi vil fortsætte med at udvikle virksomheden samtidig med, at vi målretter og tilpasser vores produkter til markedet,« udtaler CSC-direktør Steen Rasmussen, der har ansvar for CSC’s nordiske midsize forretning.

Det nye Malmø-kontor får fra starten 40 ansatte. De fleste er beskæftiget med at lave it-løsninger til kollektiv trafik.

T-Systems har valgt at frasælge aktiviteterne for at fokusere på kerneforretningen, der er målrettet mod større internationale virksomheder med hovedkontor i Norden.

»Derudover vil T-Systems supportere internationale virksomheder med hovedkontor uden for Norden med regionale ICT-løsninger for deres nordiske forretningsenheder,« udtaler Ole Lundgren, der er direktør for T-Systems Nordic.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere