Sas-konsulenthuset S-Cubed får medico-ordre

Ordre fra H. Lundbeck fylder det meste hos databaseeksperterne i S-Cubed.

Konsulenthuset S-Cubed har fået en stor ordre fra H.Lundbeck til arbejde på medicinalvirksomhedens SAS-database.

S-Cubed blev stiftet for halvandet år siden og består i dag af fem ansatte, der alle er SAS-eksperter. Allerede det første år var H.Lundbeck en af de vigtigste kunder, og med den nye ordre, vil medicinalvirksomheden også være S-Cubeds største kunde fremover.

»Vi befinder os midt i Medicon Valley, og behovet i medicinalsektoren for specialiserede SAS-kompetencer er udtalt. Det gælder også for en række andre sektorer, som i den grad efterspørger specialiseret erfaring inden for og viden om SAS, og den erfaring og viden besidder vi. Derudover ønsker vi at skabe en værdig konkurrent til de etablerede SAS-huse, og det er nu en realitet,« siger partner i S-Cubed, Scott McGregor, der dog ikke vil oplyse den præcise værdi af Lundbeck-ordren.

S-Cubed er stiftet af Scott McGregor og Martin Sørensen, der begge havde årelang erfaring med SAS-databaser og for Scott McGregors vedkommende også med medicinalvirksomheder. Selv om S-Cubed konsulentydelser ikke er specielt farmaceutiske, bruger de to stiftere deres viden om medicinalbranchen til at skabe opgaver.

Allerede fra starten af fylder én kunde dog meget i kundemassen. Scott McGregor regner med at 80 procent af omsætningen i år kommer fra Lundbeck-ordren.



De to stiftere satte S-Cubed i søen fordi de ville skabe deres egen virksomhed fra bunden af. Scott McGregor fortæller, at de ikke frygter at være domineret af den store kunde. Aftalen med kunden er veldefineret og dækker en specificeret ydelse, siger han. S-Cubed kan derfor beholde sin frihed til selv at bestemme, hvordan deres virksomhed skal ledes. Fordi de begge har arbejdet for kunden flere år før de blev selvstændige, er samarbejdet ikke nyt for de to partnere.

»Vi har en professionel tillid til dem med en meget venlig aftale,« siger Scott McGregor.

De arbejder dog på at udvide kundemassen til at omfatte flere kunder.

»At skabe nye kunder er den kreative del i at opbygge et succesfuldt selskab,« siger Scott McGregor.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere