Forsøger relancering af Flash-teknologien

Med den nye software Macromedia Central forsøger softwarefirmaet at relancere Flash-teknologien som en mobil informationsplatform til virksomheder. Macromedia har netop frigivet den første betaversion af Central, som gør det muligt at afvikle Flash-applikationer uden for browseren.

Programmerne kan køre uden konstant internet-forbindelse og synkronisere data, når man er koblet op.

Macromedia tænker på mobile medarbejdere i virksomheder, som arbejder med portable enheder - PDA'er, notebooks, smartphones - som kun lejlighedsvis er forbundet med nettet gennem LAN, WLAN eller modemforbindelser.

De færdige Flash-programmer kan hentes og installeres på den lokale maskine, hvorefter de afvikles offline på hele skrivebordet. Forskellige afregnings- og transaktions-mekanismer er integreret i platformen og skal gøre det lettere at udleje eller sælge Flash-applikationer.

Macromedia har siden sommeren tilbudt en betaversion af Central til udviklere, og softwarefirmaet fortæller at omkring 1.000 udviklere deltager i betaprogrammet. Det første offentlige Software Development Kit kommer om få uger.

Den nye offentlige betaversion fylder 1,8 MB og kan hentes på Macromedias hjemmeside. Blandt de tjenester som allerede kan afprøves er Movie Finder, der giver adgang til filmanmeldelser og billetsalg - desværre kun til amerikanske biografer - og AccuWeather, som leverer vejrprognoser.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere