Artikel top billede

Elgiganten frygter ikke Experts kæmpevarehuse

Experts nye XL-koncept, der indebærer kæmpevarehuse i hele Norden, får ikke Elgigantens danske direktør Jesper Boysen til at ligge søvnløs om natten.

Elgiganten, der i de seneste år er stormet frem, frygter ikke at få sin position truet ved udsigten til, at Expert skulle være på vej med store varehuse.

"Vi kender jo udmærket Expert og Punkt 1gennem mange år på markedet, og jeg må sige, at vi sidder ikke med gåsehud på kroppen eller har søvnløse nætter over, at store varehuse skulle være på vej. Vores konkurrenter er ikke fysiske," lyder det fra Elgigantens direktør Jesper Boysen, som understreger, at han kun har hørt om Experts planer gennem ComONs søstersite CRN.

Men han anser det for helt igennem logisk, at Expert skulle gå i retning af større enheder.

"Vi har ventet på, at et eller andet ville ske, og det kommer faktisk bag på os, at det ikke er kommet før. Vi har jo hele tiden sagt, at der er brug for større butikker - det er noget, vi har vidst i mange år," siger Jesper Boysen.

For nylig lukkede Elgiganten sin butik på Fisketorvet for i stedet at forfølge planerne om at åbne en 10.000 kvadratmeter stor butik i København. Et arbejde, som ifølge direktøren er i fuld gang.

"Der er flere forhandlinger i gang lige nu, men jeg kan ikke sige hvor. Jeg vil gå så langt som til at sige, at vi lige nu arbejder med to løsninger. Det bliver formentlig Danmarks største butik," lyder det fra Jesper Boysen.

Han hævder, at kæden ikke mærker noget til det drastiske fald i pc-salget eller stilstanden på markedet generelt.

"Vi vækster på samtlige varegrupper, og der er vel at mærke tale om en tocifret vækst," siger han og tilføjer, at kæden inden for den næste måned fremlægger regnskab.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere