Hollywood-film på vej til YouTube

Google mangler stadig en model for at tjene penge på YouTubes 80 millioner brugere. Den håber man at finde i Hollywood. Parterne er langt fremme i forhandlinger, der kan føre til reklamefinansierede featurefilm på nettets fremmeste video-site.

Samtaleklimaet mellem Google og filmbranchen er blevet betydeligt lunere på det seneste, rapporterer Cnet. Så lunt, at parterne allerede i næste måned håber at kunne lande en aftale, der giver mulighed for at se biografilm på YouTube.

Hvorvidt en aftale vil gælde det amerikanske marked, og udelukke brugere fra resten af verden lige som tilfældet er med den konkurrerende tjeneste Hulu.com, står ikke klart, men flere ting taler imod denne begrænsning.

Blandt andet vil den model, der ifølge Cnet er på tegnebrættet, primært handle om at reklamefinansiere Hollywood-filmene, så selskaberne bag får noget ud af at få dem vist for YouTubes enorme publikum.

Google fortalte om forhandlingerne i en officiel pressemeddelelse forleden:

»Vi er i forhandlinger med et antal underholdningsselskaber. Vores mål er at tilbyde det størst mulige antal valgmuligheder for vores brugere, partnere og annoncekunder,« hedder det.

Google har ved flere tidligere lejligheder ikke lagt skjul på sine frustrationer over, at man trods de mange brugere endnu ikke har fundet ud af at tjene på YouTube. Til sammenligning har den langt yngre og langt mindre videotjeneste Hulu i sit allerførste leveår formået at omsætte for lige så meget som mægtige - men fattige - YouTube.

Læs hele Cnets artikel her.




IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CTO - Nordics

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Engageret platformsejer med flair for it-drift

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere