Spilfirma betaler fartbøder

Hvis man bliver fanget i en automatisk fartkontrol den 11. oktober i Storbritannien er der gode muligheder for at slippe for at betale. Spilfirmaet Acclaim Entertainment tilbyder nemlig at betale fartbøden. Det sker som led i markedsføringen af et nyt PS2-spil ?Burnout 2: Point of impact?.

Slip for at betale bøden hvis du bliver fanget i den automatiske fartkontrol den 11. oktober. Sådan lyder tilbuddet fra spilfirmaet Acclaim Entertainment.

Firmaet vil nemlig betale bøderne for folk der bliver taget i den automatiske fartkontrol. Der sker som led i markedsføringen af et nyt PS2-spil ?Burnout 2: Point of impact?. Det skriver Reuters.

Meddelsen kom onsdag. En talsmand fra Acclaim, Shaun White, sagde, at firmaet ikke bifalder, at man kører for stærkt, men at det ville ?lette den økonomiske byrde?.

- Det virker logisk at tilbyde folk, der bliver taget i fotofælder noget, der kan få dem til at få det bedre med det, sagde Shaun White.

Opfordrer til lovbrud

Det engelske trafikministerium er ikke begejstret for ideen. Ministeriet mener, at kampagnen vil få flere til at køre for stærkt, og at den opfordrer til lovbrud og hasarderet kørsel.

- Hvis de virkelig vil påtage sig en kæmpestor regning, er det jo deres valg. Men vi kan ikke bakke op om det. Kampagnen opfordrer jo indirekte folk til at køre for stærkt og bryde loven. Jeg håber bare ikke, at der er der nogen der kører et barn ned, sagde en talsmand fra ministeriet.

Det er ikke første gang at Acclaim får stor medieopmærksomhed for deres markedsføring.

I sommer tilbød firmaet at betale 500 pund til alle der ville skifte navn til Turok ? hovedpersonen i et af firmaets andre spil. Mere end 3000 meldte sig, og tiltaget skabte store overskrifter i medierne.

Historien fra Reuter melder ikke noget om, hvorvidt det kun er englændere, der kan få glæde af tilbuddet, eller om det også gælder for resten af verden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere