Amitech massivt ind i Sverige

Pc'er fra danske Amitech skal erstatte pc'er fra HP og Compaq i forhandlerkæden Thorns butikker i Sverige. Amitech forventer en tocifret millionomsætning på det nye marked allerede i indeværende år.

Den østjyske pc-producent Amitech har indgået en salgsaftale med den svenske forhandlerkæde Thorn, der betyder, at de danske produkter skubber HP og Compaq af hylderne i kædens 32 butikker.

Desuden er Amitech ved at lægge sidste hånd på en salgsaftale med en svensk distributør, der har over 2.000 aktive forhandlere i hele Sverige.

- Vi forventer at omsætte for et tocifret millionbeløb allerede i indeværende regnskabsår, der slutter 30. juni 2003. Det svenske marked minder meget om det danske, og jeg håber, at salget af pc?er i Sverige runder 1.000 i næste kvartal, siger Amitechs administrerende direktør, Lars Bjerg.

Salg uden markedsføring

Thorn solgte over 300 pc?er, inden markedsføringen gik i gang, og ifølge Amitech har Thorn-kæden modtaget flere bestillinger, end der er klar. Derfor har Amitech skruet op for produktionen til Sverige.

Ifølge den indkøbsansvarlige hos Thorn, Nicolaj Løwe, leverer Amitech en bedre service end de mærkevare-leverandører, kæden i forvejen handler med på det svenske marked.

- Vi har rigtig gode erfaringer med Amitech fra det danske marked, hvor selskabets service ligger niveauer over den, som vi fik fra vores andre leverandører. Derfor er vi ikke blege for at satse på dem i Sverige også, siger Nicolaj Løwe.

- Vores salg i Sverige er dalet det seneste år. Derfor har vi behov for at prøve noget nyt. Det er vores klare forventning, at vi ved at tage Amitech ind på hylderne kan øge vores omsætning i forhold til det seneste år, siger han.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere