Y2K Scanner stopper e-mails med år 2000-problemer

E-mails med datoformater, der ikke er år 2000-parate, udgør en trussel på linje med computer-virus, ifølge Trend Micro, der har integreret Centennials Y2K Scanner i antivirus-produktet InterScan VirusWall. Programmet blokerer for e-mails med år 2000-problemer. Y2K Scanner analyserer dato-formaterne i vedhæftede filer til e-mails og
stopper dem ved Internet gateway'en i tilfælde af problemer.
Scanningen foregår i realtid samtidig med, at InterScan VirusWall scanner mailen for virus. Fejlbehæftede datoformater - og virus - rapporteres automatisk til den netværksansvarlige samt afsender og modtager af mailen.


Selv virksomheder, der har forberedt deres IT-infrastruktur til år 2000, kan blive berørt af år 2000-problemet, hvis de uforvarende bruger data, som ikke er år 2000-kompatible.


- Forbederedelserne til år 2000 har hidtil primært koncentreret sig om hardware, software og operativsystemer. Men det er blot første fase af en skudsikker forberedelse. Den år 2000-parate IT-infrastruktur skal stadig beskyttes mod data med forkerte dato-formater, hvis problemer skal undgås. Y2K Scanner giver den beskyttelse, siger Rolf Rennemo, regionschef i Trend Micro i Norden.


Y2K Scanner tilbydes som selvstændigt plug-in til InterScan VirusWall. Y2K Scanner analyserer datafiler i bl.a. regnearkene Microsoft Excel og Lotus 1-2-3 samt databaser som eksempelvis Microsoft Access og dBase fra Inprise.


Y2K Scanner kan købes fra tredje kvartal 1999. Prisen er 3,50 dollars pr. bruger op til 50 brugere, svarende til 175 dollars for 50 brugere. I Danmark forhandles Trend Micros antivirusprogrammer af Network Consult (tlf. 33 26 07 70) og Lorenzen & Dalgaard - TopNordic (tlf. 98 10 14 33).




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
    Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

    Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

    08. oktober 2024 | Læs mere


    Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

    Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

    23. oktober 2024 | Læs mere


    Årets CISO 2024

    Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    24. oktober 2024 | Læs mere