Udviklingsselskabet Caput lukker

Softwareudvikleren Caput A/S oplyser, at selskabet stopper alle aktiviteter med øjeblikkelig virkning. En konkursbegæring er lige på trapperne.

Udviklingsselskabet Caput A/S stopper alle aktiviteter øjeblikkeligt. Selskabet har taget konsekvensen af faldende salg og krise i branchen og lukker forretningen. Direktøren, Mikkel Asger Svane, oplyser at konkursbegæringen er lige rundt om hjørnet.

Caput A/S har i en årrække udviklet kommunikationssoftware og lavet Java-udvikling. 10 ansatte mister deres job. Selskabet kom ud af seneste regnskabsår med en negativ egenkapital på 4,5 millioner kroner.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi har simpelthen ikke kunnet finde finansiering til selskabets fortsatte drift. Vi havde håbet på at finde en partner, der kunne spytte i kassen, men det ser på nuværende tidspunkt ikke ud til at lykkes, siger Mikkel Asger Svane.

- Vi forhandler i øjeblikket om at sælge vores aktiver til andre udviklere. Hvis det lykkes, vil vi komme stort set gældfrit ud af forløbet. Men under alle omstændigheder er gælden ikke særlig stor, så det vil være begrænset, hvor stort tab vore kreditorer vil lide, tilføjer direktøren.

Han opfordrer sine kunder til at undersøge deres Caput-løsninger og rette henvendelse til selskabet med henblik på at få ordnet eventuelle problemer, inden det er for sent.

Da det gik bedst for Caput, havde selskabet 35 ansatte og en kundekreds, der talte blandt andre Netdoktor og DSB.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere