Dansker til tops hos Microsoft

Niels Appel er blevet salgsdirektør for 12 lande i Europa. Han skal sørge for salgssucces på tværs af landegrænser og kulturer.

Niels Appel er blevet ny direktør for Sales Excellence med ansvaret for salget i 12 europæiske lande med en omsætning på 15 milliarder.

Den nye direktør har i syv år arbejdet for Microsoft i Danmark, og det er også her basen vil være for fremtiden, selv om han skal rejse rundt til landene i løbet af ugen.
Landene er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Italien, Spanien, Portugal og Irland.

»Jeg skal have fokus på "best practices" på tværs af landegrænserne. Og jeg vil arbejde for, at vi bliver bedre til at arbejde med løsninger og systemer«, fortæller Niels Appel.

Samtidig skal han kigge organisationen efter i de forskellige lande, så kompetencerne bliver brugt rigtigt. Og det er ikke tilfældigt, at den nye direktør kommer fra Danmark.

»I Microsoft Danmark er vi gode til at prøve ting og se, om det virker. Vi knækker ikke så let halsen på et nyt tiltag som i USA og Tyskland. Vi har en kultur, hvor vi er villige til forandring,« siger Niels Appel.

De forskellige kulturer bliver en stor udfordring for den nye direktør.

»I Schweiz og Østrig arbejder man mere struktureret og disciplineret - træffer man først en beslutning - bliver der holdt fast ved den. De er ikke så gode til at reagere på forandringer. Det er vi i Danmark, hvor vi hurtigt kan træffe en ny beslutning,« vurderer Niels Appel.

Niels Appel har tidligere arbejdet for IBM, HP og SAS Institute.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere