Nye fiber-tilbud fra elselskaberne er længe undervejs

Nyt navn inden sommerferien ? nye produkter ?inden årets slutning?.

Elselskaberne mangler ikke opmærksomhed fra medier eller potentielle kunder i forbindelse med lanceringen af deres fælles firma, foreløbigt kaldet Company-X, der med tiden skal markedsføre nye fælles fiberprodukter.

71 kreative ComON-læsere tog sig tid til at forfatte forslag, da ComON forleden bad dem om at hjælpe elselskaberne hitte på et navn til det nye selskab.

Forslagene – langt over 100 alt i alt – er nu sendt til bestyrelsesformand Kim Frimer og den nyudpegede direktør for Company-X, Anders B. Christjansen.

Sidtnævnte fortæller, at han har fulgt forslagsprocessen på ComON med stor interesse.

Direktøren vil dog ikke kommentere navnesagen nærmere, siger han. Han ønsker heller ikke at oplyse, om der er forslag, der går igen i den liste, som elselskaberne har hyret to branding-selskaber til at udarbejde, og listen over ComON-læsernes forslag.

Elselskaberne vil ifølge Anders B. Christjansen være klar med et navn til det fælles firma ”inden sommerferien.” Desværre har det noget længere udsigter med at få et bud på, hvad den fælles fibersatsning for de 15 elselskaber egentlig vil afstedkomme af konkrete nyskabelser.

Anders B. Christjansen fortæller, at man ind til videre fortsætter som før med de to indholdsselskaber Profiber og Smile Content. Først senere skal det fælles selskab lancere egentligt nye produkter og tjenester. Den tidshorisont ligger tilsyneladende noget længere ude i fremtiden, end elselskaberne oprindeligt havde tænkt sig, da de lancerede det fælles selskab ved årets start.

Mens selskaberne tidligere har givet indtryk af, at et konkret udspil som resultat af fusionen af Smile og Profiber var lige ved at være klar, så siger direktøren, at tidshorisonten for nye produkter nu hedder ”inden årets udgang.”

”Vi præsenterer først en branding af selskabet. En markedsføring af nye tjenester og produkter kommer inden årets udgang,” siger Anders B. Christjansen.

Elselskaberne må så håbe, at den store interesse fra omverdenen er lige så stor om syv måneder, som den er i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere