Lej Office 2000 via Nettet

Nu behøver du ikke længere købe din office-pakke - Microsoft vil gøre det muligt at leje Office 2000 via Internet.


Office Online, som produktet kommer til at hedde, vil indeholde alle de gængse Office-programmer, deriblandt Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher, Frontpage og Outlook. Programmerne vil være tilgængelige for brugere af både Windows 98, NT, 2000 og Windows CE. Office Online vil blive lejet ud via Microsofts nye portal, bCentral, der er rettet mod mindre virksomheder.


Fordelen ved at leje sig til Office 2000 via den nye tjeneste er, at programmerne ikke behøver at blive installeret på brugerens makine. I stedet kører programmerne direkte fra en central server på Internet. For mindre virksomheder betyder det blandt andet, at de kan slippe for at vedligeholde sine egne servere - det varetages af Microsoft.


Microsoft har endnu ikke offentliggjort, hvor meget det vil koste at abonnere på Office Online, men det spåes, at prisen vil komme til at ligge mellem $50 og $500 per bruger per måned. En god gammeldags cd-rom med Office 2000 koster til sammenligning mellem $250 og $500.


Besøg bCentral på www.bcentral.com og læs Microsofts pressemeddelelse.


(Kilde: Internetnews og Computerworld Online)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Despec Denmark A/S
    Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere