Jysk it-netværk spreder vingerne

Det jyske it-netværk IT-Forum Østjylland udvider sine aktiviteter og ændrer navn til IT-Forum Midtjylland.

På en ekstraordinær generalforsamling blev det tirsdag besluttet at udvide it-netværket IT-Forum Østjyllands geografiske fokus og at ændre foreningens navn til IT-Forum Midtjylland. Udvidelsen sker med støtte fra Århus Amt, der har bevilliget 2,6 millioner kroner til foreningen.

»IT-Forum Østjylland blev stiftet som IT-Forum Århus i 1996 og blev 1. januar 2004 udvidet til at omfatte hele Østjylland. De seneste år har foreningen opbygget et vidensnetværk af 225 medlemsvirksomheder. Desuden har vi oprettet lokalafdelinger i Silkeborg og Viborg. Nu er tiden inde til igen at udvide foreningens geografiske fokus,« siger direktør for IT-Forum Østjylland, Finn Støy, i en pressemeddelelse.

Et af formålene med foreningen er at markedsføre regionen som et it-kraftcenter over for bredere netværk som for eksempel IT-Brancheforeningen, og IT-Forum Midtjylland forventer sig meget af den indsats.

»Vi venter os meget af det nye IT-Forum Midtjylland, der for alvor vil være med til at sætte Jylland på landkortet som en stærk it-region. IT-Forum Midtjylland kommer til at fungere som en paraplyorganisation for en række lokalafdelinger, i første omgang Århus, Silkeborg og Viborg. Med tiden etablerer foreningen afdelinger i flere andre byer i regionen,« siger bestyrelsesformand for IT-Forum Midtjylland, Bo Sejer Frandsen.

Dermed tilstræbes det, at hvert lokalområde har sin egen afdeling, der fungerer som en integreret del af IT-Forum Midtjylland. Foreningens sekretariat vil dog fortsat ligge i IT-byen Katrinebjerg i Århus.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere