Kunde svindlede forhandler for 130.000

Med en skrøne om at hun havde arvet over en halv million lokkede en 51-årig kvinde en radioforhandler i Korsør til at udlevere en halv snes fladskærmstv, skriver Sjællandske Medier.

En 51-årig Kvinde fortalte en radioforhandlaer fra Korsør, at hun havde arvet 625.000 kroner. For at fejre dette ville hun forære sine familiemedlemmer et fladskærmstv hver. Derfor fik hun lokket forhandleren til at udlevere 5-6 fladskærmstv uden kontant betaling, skriver Sjællandske Medier.

Kvinden fik nemlig overbevist forhandleren om, at »hendes arv« endnu ikke var udbetalt.

Dagen før den såkaldte arv skulle udbetales dukkede kvinden op i forretningen igen for at hente nogle flere fladskærmstv. Denne gang bad forhandleren om penge. Imidlertid fik kvinden ham overbevist om, at arven var reel nok, ved at hun ringende op til en person, som hun præsenterede som sin bankrådgiver.

Desværre for forhandleren viste det sig i sidste ende, at der ikke var nogen arv, og at kvinden var en gammel kending af politiet. Kendt for at lave lignende svindelnumre. Bankrådgiveren var en medskyldig.

Overfor Sjællandske Medier tilkendegiver den uheldige radioforhandler, at han ikke regner med at se sine penge igen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere