IBM og Cisco i strategisk samarbejde

IBM og Cisco Systems har offentliggjort et globalt samarbejde bestående af bl.a. en teknologi aftale til en værdi af 2 mia. dollar, hvorunder Ciscos skal overtage en stor del af IBM's know-how og patenter inden for netværksteknologi.


I kraft af aftalen har Cisco forpligtet sig til gennem de næste fem år at købe IBM-teknologi til udvikling af sine egne netværksprodukter.


Cisco har ligeledes dannet alliance med IBM Global Services. De to virksomheder vil i fællesskab udvikle og tilbyde en bred portefølje af tjenester og løsninger inden for netværk og e-handel. Desuden vil Ciscos kunder over hele verden fremover have adgang til support på deres Cisco produkter fra IBM Global Services.


"Vi er glade for udsigten til et tæt samarbejde med IBM" udtaler adm. direktør Torben Haase, Cisco Systems Danmark A/S. "Det danske marked er kendetegnet ved at være et stærkt marked for Cisco. Og de fleste store virksomheder er allerede ved at omlægge deres traditionelle SNA-netværk til IP-baserede net med Cisco produkter i både LAN og WAN."


"Alliancen mellem IBM og Cisco vil betyde en intensivering af udviklingen over mod de IP-baserede net. Og at IBM og Cisco nu i fællesskab kan tilbyde vore kunder at støtte og vejlede i denne udvikling betyder, at kundernes investeringer i infrastruktur vil blive bedre udnyttet baseret på IBM's knowhow og Cisco soft- og hardware," siger Torben Haase.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Højer og Lauritzen ApS
    Distributør af pc- og printertilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

    Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

    08. oktober 2024 | Læs mere


    Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

    Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

    23. oktober 2024 | Læs mere


    Årets CISO 2024

    Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    24. oktober 2024 | Læs mere