Cybercity klar til at give TDC konkurrence

Trods faldende markedsandel, får positive takter i årets første måneder Cybercity til at melde sig klar til at give TDC alvorlig konkurrence på ADSL-markedet.

I løbet af 2002 faldt Cybercitys markedsandel på ADSL-markedet med tre procentpoint til 10 procent. Alligevel melder udbyderen sig nu klar til at gå i krig mod TDC og gigantens totale dominans på ADSL-markedet.

Siden årsskiftet har Cybercity ifølge en pressemeddelelse oplevet mere end en fordobling i den ugentlige tilgang af ADSL-kunder. Det vidner, ifølge Cybercitys direktør Henrik Clausen, om, at det er muligt at flytte markedsandele.

»Resultaterne taler deres tydelige sprog. Vores tilgang af nye ordrer er oppe på 1.000 stykker om ugen, hvilket er en fordobling i forhold til sidste år,« siger Henrik Clausen.

»Ud over vores mulighed for at dække hele landet må en betydelig del af tilstrømningen særligt tilskrives to forhold. For det første er der blandt danske virksomheder en stigende interesse for at etablere hjemmearbejdspladser via den såkaldte bruttolønsordning. For det andet har vi gennemført en meget målrettet markedsføringsindsats med tv-reklamer, direct mails, avisannoncering mv.« siger Henrik Clausen.

Cybercity forventer at tilstrømningen af nye ordrer fortsætter. Henrik Clausen siger til ComON at en vækst på 30 til 40 procent i indeværende år ikke er et urealistisk mål.

»Vi har styrket vores samarbejde med en række partnere, som videresælger vores produkter, ligesom vi har videreudviklet en række produkter til både erhvervs- og privatkunderne. Det har givet os en fornuftig position i dag, som både kan og skal udvikles fremover,« siger Henrik Clausen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere