Waky Waky konkurs

Waky Waky er gået konkurs, og direktør og øvrig ledelse køber aktiver ud af selskabet. Den hidtidige ejer var afhængig af Roskilde Bank. Det gjorde det umuligt at skaffe kapital, siger Lars Bjørn Helgestad, der nu leder efter en partner, der kan føre virksomheden videre.

Waky Waky er tirsdag eftermiddag gået konkurs efter at have været i betalingsstandsning siden starten af september.

Selskabet oparbejdede sidste år et underskud på 25 millioner kroner og var ved at blive trukket ned, da deres bank, Roskilde Bank, kollapsede.

Den hidtidige ejer, David Ernst-Sunne har haft store ejendomsinvesteringer og har været afhængig af nye lån i Roskilde bank for at fortsætte driften af Waky Waky.

Konkursen omfatter selskabet Waky Waky DK, der administrerer frynsegoder for kommuner og private virksomheder. Her er fokus på salg af hjemme-pc ordninger til medarbejdere.

I forbindelse med konkursen har administrerende direktør Lars Bjørn Helgestad og salgsdirektør Henrik Ørum Nissen gennemført et ledelsesopkøb for et ikke-offentliggjort beløb, der tager relevante aktiver ud af Waky Waky og fortsætter virksomheden. Dog er ambitionerne i datterselskabet IP Media droslet kraftigt ned ligesom et års arbejde med digitale hjem-konceptet bliver lagt på is.

»Vi vil gennemføre en rekonstruktion med en virksomhed, som er betydelig større, end vi selv er på nuværende tidspunkt. Jeg vil ikke have mere turbulens, så det skal være med en strategisk partner,« siger Lars Bjørn Helgestad.

Lars Bjørn Helgestad fortæller, at man har haft likviditetsproblemer siden februar.

»Vi havde fået lovning på kapital fra det daværende ejerskab, og det er i stor grad udeblevet,« siger Lars Bjørn Helgestad.

Efter rekonstruktionen regner Lars Bjørn Helgestad med, at Waky Waky igen kommer i godt gænge.

»Vi har knækket koden på bredbånds- og mobilabonnementer. Inden udgangen af november har vi 3-4.000 nye kunder til internet og mobiltelefoni og vi er det hurtigst voksende telefonselskab i antal nye abonnenter på XDSL,« siger Lars Bjørn Helgestad.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere