Sitecore sælger for 1,5 millioner i USA

Danske Sitecore er tidligere gået ind på det tyske og det svenske marked med sine content management-systemer. Nu etablerer leverandøren sig på det amerikanske marked. Ifølge Sitecore er interessen for det danske alternativ var større end forventet. På den første måned har Sitecore solgt licenser for mere end 1,5 millioner kroner.

Hen over foråret har Sitecore forberedt åbningen af det hidtil største af sine udenlandske kontorer, der fysisk baseres i San Francisco, Californien.

Fra 1. juli begyndte salgsprocessen, og de første ordrer er fordelt på fire nye, store kunder, ligesom der er indgået forhandleraftaler med foreløbig to partnere.

En af de nye partnere er udviklingshuset Inserso på den amerikanske østkyst. Her mener man, at det danske CMS-produkt har ramt et udækket behov i det amerikanske marked.

»Inserso har allerede søsat den første CMS-løsning for en amerikansk kunde, og vi planlægger at demonstrere mulighederne for mange flere. Vi har oplevet en overvældende interesse for Sitecores system, og vi håber at kunne hjælpe med at skabe endnu mere. Sitecores produkt passer perfekt til vores virksomheds filosofi om brugervenlige, banebrydende systemer, der giver en solid, teknisk platform, som kan skræddersys til specifikke kundebehov,« siger Hamid Moinamin, der er CEO hos Inserso.

»Vi har længe været opmærksomme på stærkt stigende interesse fra det amerikanske marked. Markedet er i forandring, og efterspørgslen går mod enkle men fleksible systemer, som kunderne let kan tilpasse deres behov. På dette område er vi teknologisk førende, og derfor er vores amerikanske kontor et udtryk for, at vi vurderer markedet til at være modent til vores produkter,« siger Michael Seifert, adm. direktør hos Sitecore.

»Amerikansk erhvervsliv er jo præget af store, kapitalstærke virksomheder, som vi ikke i samme grad kender det fra Europa. Det betyder, at deres behov er langt mere komplekse, og det kommer os til gode, fordi vi jo fra starten har udviklet vores system på en måde, der netop imødekommer komplekse behov,« tilføjer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere