Halvtomt batteri får iPod til at fryse

Apple har bekræftet et nyt problem i den digitale mobile musikafspiller, iPod, som betyder at nogle maskiner går over i "sleep" modus, når batteriet er ved at være tomt.

Flere iPod-brugere har klaget over at afspilleren fryser og ikke kan vækkes fra "sleep" modus, når batteriet er halvtomt. Apple bekræfter problemet og fortæller, at der er tale om en fabrikationsfejl, som findes i en lille procentdel af de fremstillede iPod'er.


Men det er ikke muligt at undersøge, om en bestemt iPod-afspiller er berørt eller ej, og derfor anbefaler Apple at alle iPod-ejere henter og installerer en opdatering fra websitet. Den nye opdatering indeholder også forskellige andre fejlrettelser og understøttelse for flere sprog, bl.a. hollandsk, italiensk og spansk.


Apple fortæller at en "sovende" iPod kan vækkes til live ved at forbinde den til strømforsyningen eller en Mac og genstarte den. Et andet trick er at frakoble iPod'en i 24 timer og så forsøge at genstarte den igen.


(Kilde: CNET)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere