Artikel top billede

Google udvider sin realtids-søgning

Googles realtids-søgning har nu fået sin egen adresse og flere nye funktioner.

I december sidste år lancerede Google den første version af sin realtids-søgning, hvor man kan søge i nyhedstelegrammer, Twitter-beskeder og statusopdateringer fra sociale netværk. Nu er Google klar med en ny og udvidet version, som fremover kan findes under adressen google.com/realtime.

Blandt de nye funktioner er muligheden for at foretage geografisk afgrænsede søgninger, så man f.eks. kan nøjes med at søge i meddelelser fra ens egen by.

Der er også en såkaldt ”conversations view”, hvor man kan finde alle indlæg i den samme diskussionstråd.

En anden ny funktion betyder, at man kan få en meddelelse gennem Google Alerts, hvis en besked om et bestemt emne f.eks. dukker op på Twitter.

Google fortæller om de nye funktioner i sin blog, hvor der også er en kort video som beskriver Realtime Search.

Og Google er ikke de eneste, som eksperimenterer med realtids-søgning. Microsofts Bing har også en særlig ”social” søgefunktion, men den er kun tilgængelig hvis man har indstillet Bing til amerikansk landestandard.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere